Daniel Kolman

Připojte se k nám

| 4 comments |

Náš tým hledá novou programátorskou posilu! Pokud umíte C#, baví vás dělat webové aplikace a chcete pracovat pro nejlepší IT firmu v Hradci Králové a okolí, neváhejte a pošlete nám životopis. Oficiální inzerát naleznete zde.

Nemá cenu abych opakoval dlouhý seznam benefitů, které náš chlebodárce poskytuje svým zaměstnancům. To si přečtete v inzerátu a určitě to ještě uslyšíte u přijímacího pohovoru. To hlavní totiž je, že práce u nás je hodně zajímavá. Používáme nové kůl technologie, děláme zajímavé aplikace a máme klienty po celém světě. Přesto, že jsme už celkem velká firma, ceníme si osobní invence, takže pokud přijdete s něčím novým a zajímavým, máte solidní šanci to prosadit.

Vytváříme převážně webové aplikace v ASP.NET MVC, ale máme v portfoliu i desktop klienty napsané ve WPF, služby komunikující pomocí WCF a další hračky. Kouzla na webu děláme pomocí jQuery a jako ORM vrstvu používáme NHibernate. Celé to pácháme ve Visual Studiu za vydatné pomoci ReSharperu a VisualSVN. Dáváme si záležet na architektuře, učíme se být test-driven a pomalu se zlepšujeme v praktikách Scrumu. Za samozřejmost považujeme kolektivní vlastnictví kódu v Subversion a průběžnou integraci s CruiseControl. Snažíme se navzájem učit pomocí párového programování a code review.

A hlavně, je s náma strašná sranda! Hlavně s Radkem. Ale to uvidíte sami na pravidelných týmových a firemních akcích, nebo když zapomenete zamknout klávesnici a odejdete z kanceláře.

(4) Comments

  1. stej said...

    Pěkné. Až je mi líto, že to nemůžu zkusit.

    2. února 2010 v 8:04
  2. Radek Matěj said...

    Pěkné. Až je mi líto, že už dlouho si celé ráno nekakal.

    2. února 2010 v 12:07
  3. Michal said...

    Kdyby to nebylo v Hradci, byla by to snová práce :)

    3. února 2010 v 10:20
  4. stej said...

    V inzerátu není žádná zmínka o kafi?

    3. února 2010 v 10:54

Leave a Response